WHOLENESS
– A Retreat for reconnection and transformation

Tid: 28 okt 14.00 – 31 okt 15.00
Space: Öråkers Gård, 35 km nordväst om Stockholm
Pris: 8250-8850 kr
 

När jag klev in på Öråkers herrgård fick jag direkt en varm och välkomnande känsla, som att huset kramade om mig på ett jordat och moderligt sätt. När jag gick omkring i huset var den andra känslan som kom till mig ”helhet”, en rund och mjuk rörelse som gör att den här platsen inspirerar till att fördjupa kontakten till oss själva och till moder jord. I en värld som verkar mer splittrad än någonsin, är det vackert att samlas, möta likasinnade och dela erfarenheter, känslor, energi, växande, samtal och närande måltider med.

 

Välkommen till 4 dagars support, samvaro och samtal. Dom här dagarna tar dig närmare ditt centrum, din essens och helhet. Sanna är din guide och håller gruppenergin, läs mer om Sanna här. Vi bjuder in transformation på alla nivåer; mentalt, känslomässigt och fysiskt. Vi uppmärksammar alla delar av oss själva; anden, själen och kroppen, det medvetna, omedvetna och undermedvetna. Vi öppnar upp gamla mönster och frigör de blockeringar som är redo att släppas. Det som är redo att aktiveras inom dig kommer att aktiveras. Vi jobbar med/genom oss själva, gruppen, moder jord och de universella energierna. Du möts där du är och med vad du är öppen för att dela och transformera.

 

Vi arbetar i samklang med naturen och elementen; samlas runt elden, njuter av promenader i naturen och (för de modiga) tar ett dopp i sjön. Mat och dryck är en viktig del av dessa dagar, både för glädje och njutning men också för att stärka kontakten med vår kropp och jorden. Vi njuter av yogapass för att integrera, stretcha och behålla flödet i kroppen. Vi låter Crystal Alchemy bowls leda oss till vårt undermedvetna och Shaman trumman till en starkare kontakt med vår själ. Retreaten erbjuder en miljö där du kan känna dig trygg och där alla dina sinnen bjuds in. Det kommer att finnas utrymme för samtal, reflektion och integration. Vi kommer ha herrgården för oss själva under hela vår vistelse. Retreat for wholeness genomförs på svenska eller engelska beroende på vilka som deltar, oavsett kommer det alltid finnas utrymme för dig att uttrycka dig själv på svenska. Läs mer om de 4 dagarna här.

BOOKINGS