RETREAT FOR WHOLNESS, Öråkers Gård ~ 28-31 Oktober

När jag klev in på Öråkers herrgård fick jag direkt en varm och välkomnande känsla, som att huset kramade om mig på ett jordat och moderligt sätt. När jag gick omkring i huset var den andra känslan som kom till mig ”helhet”, en rund och mjuk rörelse som gör att den här platsen inspirerar till att fördjupa kontakten till oss själva och till moder jord. I en värld som verkar mer splittrad än någonsin, är det vackert att samlas, möta likasinnade och dela erfarenheter, känslor, energi, växande, samtal och närande måltider med.

 

Välkommen till 4 dagars support, samvaro och samtal. Dom här dagarna tar dig närmare ditt centrum, din essens och helhet. Sanna är din guide och håller gruppenergin, läs mer om Sanna här. Vi bjuder in transformation på alla nivåer; mentalt, känslomässigt och fysiskt. Vi uppmärksammar alla delar av oss själva; anden, själen och kroppen, det medvetna, omedvetna och undermedvetna. Vi öppnar upp gamla mönster och frigör de blockeringar som är redo att släppas. Det som är redo att aktiveras inom dig kommer att aktiveras. Vi jobbar med/genom oss själva, gruppen, moder jord och de universella energierna. Du möts där du är och med vad du är öppen för att dela och transformera.

 

Vi arbetar i samklang med naturen och elementen; samlas runt elden, njuter av promenader i naturen och (för de modiga) tar ett dopp i sjön. Mat och dryck är en viktig del av dessa dagar, både för glädje och njutning men också för att stärka kontakten med vår kropp och jorden. Vi njuter av yogapass för att integrera, stretcha och behålla flödet i kroppen. Vi låter Crystal Alchemy bowls leda oss till vårt undermedvetna och Shaman trumman till en starkare kontakt med vår själ. Retreaten erbjuder en miljö där du kan känna dig trygg och där alla dina sinnen bjuds in. Det kommer att finnas utrymme för samtal, reflektion och integration. Vi kommer ha herrgården för oss själva under hela vår vistelse.

Retreat for wholeness öppnar upp dig för

 

 • en fördjupad kontakt med dig själv
 • få en djupare koppling till en grupp likasinnade kvinnor
 • påskynda din fysiska, känslomässiga och andliga tillväxt och läkning med enkelt och kraftfullt energiarbete
 • fördjupa din förståelse för dina mönster och hur du kan öka din frihet inifrån
 • bli tydligare med din egen sanning hur du kan leva mer i linje med den
 • skapa en närmare relation till elementen och moder jord
 • ge dig själv näring på en djupare nivå

 • Retreat for wholeness inkluderar

  • 4 dagar / 3 nätters boende, enkelrum eller delat rum i en rymlig och mysig miljö
  • Lyxigt näringsrik och smakrik växtbaserad mat; 3 middagar, 3 luncher, 3 frukostar och fika/lättare mellanmål/te och kaffe.
  • Naturpromenader i vackra omgivningar
  • Dopp i sjön med en efterföljande värmande bastu
  • 4 sessions med guidat transformationsarbete, yoga, 1 sound healing, 1 trumresa
  • Support och vägledning under hela retreatupplevelsen
  • Ett Zoom-samtal efter avslutat retreat för att dela erfarenheter och ställa frågor

MAT & DRYCK

Näringsrik, smakrik och grundande växtbaserad mat och dryck kommer att serveras under hela retreaten. Mat och dryck är en viktig del av helheten, både för glädje och njutning och för att landa i våra kroppar och stärka kontakten till Moder jord.

 

Den holistiska kocken Anna Synnesvedt från Betula Vita kommer använda sin speciella gåva för att skapa maten, bland annat genom att använda grönsaker som odlas på Öråkers Gård av det kooperativ jordbruketHela Jorden”. Vi kommer att dela 3 middagar, 3 luncher, 3 frukostar tillsammans, fika/lättare mellanmål erbjuds mellan måltiderna. Vatten, te och kaffe kommer alltid att finnas tillgängligt. Veganska och glutenfria alternativ tillgodoses enkelt vid förfrågan, efter att du har bokat din plats kommer du att bli ombedd att delge om du har några allergier eller andra restriktioner. Läs mer om Anna här.

ÖRÅKERS GÅRD

Öråkers gård ligger 35 km nordväst om Stockholm. Herrgården, i dess nuvarande utförande, uppfördes i början av 1790-talet. Idag är den en välbevarad herrgårdsmiljö med huvudbyggnad i tre våningar samt två närliggande flyglar. Herrgården har en varm atmosfär och vackert inredda rum där gammal lantlig stil möter en modern känsla. Platsen erbjuder bastu samt stora vardagsrum med plats för gemenskap, vila och aktivitet både inomhus och utomhus.

 

Herrgårdshuset har en vacker utsikt över Mälaren och ligger i hjärtat av en levande familjegård, bland annat med ett andelsjordbruk som heter Hela Jorden, läs mer här. På gården arbetar man aktivt med miljön och kärleken till jorden känns i energin på platsen, läs mer om Öråkers Gård här. Vi kommer ha herrgården för oss själva under hela vistelsen.

 

 

RUM & PRISER

I herrgården finns 15 sängar fördelade på 9 sovrum. Det finns både enskilda och delade rum. Alla rum är väldigt välkomnande, hemtrevliga och rymliga. Det finns ett delat badrum för alla rum. Sängkläder ingår i priset. Vi checkar in 14.00 på torsdagen den 28 oktober och vi checkar ut söndagen den 31 oktober kl 15.00. Priset för denna 4-dagars retreat inkluderar allt utom din resa fram och tillbaka till Öråkers Gård; transformationsarbete, soundhealing, yogapass, lyxig växtbaserad mat och dryck, 3 nätters boende i rymliga rum, promenader i naturen, bastubad och möjlighet att träffa nya vänner. Alla priser inkluderar moms.

 

– Rum 1. Separat rum (1 stor säng, 140-180cm) 8.850 kr
– Rum 2. Delat rum (2 sängar, 90 cm) 8.450 kr
– Rum 3. Delat rum (4 bäddar, 90 cm) 8.250 kr

BOKNING OCH BETALNING

Retreat for wholeness är för dig som är öppen för transformation och inte är främmande för energiarbete. Du har utrymme i ditt liv för din personliga utveckling. Du är öppen för att ta emot inspiration, men du är också medveten om att bara du har nycklarna till din väg. Simbi, min älskade, jordade och snälla Rhodesian Ridegeback kommer vara med på retreaten, hon hjälper till i vårt energiarbete och har hjälpt många med hundrädsla, om du är allergisk mot hundar sker ditt deltagande på eget ansvar. Retreat for wholeness genomförs på svenska eller engelska beroende på vilka som deltar, oavsett kommer det alltid finnas utrymme för dig att uttrycka dig själv på svenska.

 

Boka din plats på detta retreat genom att skicka ett mejl till sanna.karlsson@bodhish.com med dina kontaktuppgifter, jag skickar dig sedan en faktura och när fakturan är betald är din plats bokad. Läs avboknings- och återbetalningspolicyn nedan innan du bokar. När du har bokat din plats får du en bekräftelse och frågor om eventuella matallergier, om du har någon preferens för vem du vill dela rum med (om du har betalat för ett delat rum). Du kommer också att få förslag på vad du behöver ta med dig, mer detaljerat schema och tider tillsammans med anvisningar om hur du kommer till Öråkers Gård. Du kommer även få några reflektionspunkter för att förbereda dig inför våran tid tillsammans. Om du har några frågor, ställ dem gärna via mail till sanna.karlsson@bodhish.com.

AVBOKNING & ÅTERBETALNING

Deposition återbetalas inte och är inte överlåtningsbar. Observera att din plats endast är garanterad när insättningsbetalningen är registrerad hos Bodhish. Ersättning kan endast göras vid skada eller sjukdom efter uppvisande av läkarintyg. Återstoden av betalning görs senast den 25 september.

 

Vid full betalning och avbokning återbetalas 50% av din betalning fram till den 25 september, efter den dagen debiteras full betalning och ingen återbetalning är möjlig. Ersättning kan endast göras vid skada eller sjukdom efter uppvisande av läkarintyg.

 

Om Sanna, retreatguiden, av någon anledning behöver avboka på grund av sjukdom eller pga för få deltagare kommer full återbetalning att utfärdas. För mer information eller specifika frågor, mejla till sanna.karlsson@bodhish.com