TESTIMONIALS

”En av de mest aktiverande och revolutionerande perioderna jag varit med om hittills – rekommenderar varmt detta, så mycket kärlek”

Filippa

”Det du gör är så fint och viktigt. I ditt subtila, mjuka och rena sätt känns det så starkt och glasklart i kommunikationer som inte alltid känns enkel att ta in. Jag har fått känna mer av mig själv, putsa av ”lifestories” och se dom för vad de är och i allt detta känt mig hållen av dig, på ett sätt som tar mig mot min egen balans. Jag har väntat länge på att ge mig själv  tillgång till det jag känt vill vakna upp. När du skapade Metamorphosis kände jag direkt att det var mitt nästa steg. Jag känner att fler steg har tagits än jag ens vetat. Jag var redo för ett nytt kapitel, nya ”nycklar” behövdes. Med det har du och Metamorphosis verkligen hjälpt mig. Blockeringar, filter har släppt, jag känner ännu mer sanning, jag känner mer av mig och är inte lika rädd för det. Hela gruppens energier har hjälpt oss alla att ta nya steg, så otroligt fint och starkt att få dela det, att du gör det möjligt Sanna.”

Anna

Photo credit: Michael Walter

“Jag har i hela mitt liv känt mig som en besökare på jorden, har alltid haft en längtan efter något som jag inte vetat vad det är, något som är större än vad som går att sätta ord på och sökandet har varit väldigt smärtsamt och ångestfyllt. Jag längtade efter att få komma hem, till vad det nu var och jag har flera gånger varit villig att ge upp helt och hållet. Jag började Metamorphosis och tillsammans med Sanna kom vi fram till att intentionen med kursen var att komma hem till mig själv. Vad det innebar visste jag inte riktigt men under kursens gång och med Sannas vägledning så fann jag det jag alltid längtat så passionerat efter som jag aldrig jag trodde skulle hitta. 

 

Metamorphosis har hjälpt mig att bli vän med mig själv, trivas i att vara människa här på jorden och att försöka hitta glädjen i att hitta just min mission här och nu. Att få lära mig att stå i min egen kraft har varit helt enormt och jag har aldrig känt mig så vägledd och trygg. Jag kom hem till mig själv och äntligen pågår inte bara livet, utan jag upplever livet. Jag har lärt mig att äga mig själv, äga min kropp, mina val och mina alldeles egna känslor. Jag känner för första gången i livet en respekt mot mig själv, en respekt som väger tyngre än alla yttre faktorer som andra människors åsikter, val och känslor eller omständigheter överhuvudtaget. Jag känner att jag tar ansvar för mig själv och mina känslor på ett annat sätt än innan och låter andra människor göra detsamma och förstår att andra människors val och känslor inte är mitt ansvar längre.”

Stina

Photo credit: Michael Walter

”Metamorphosis har varit en andlig upptäcktsfärd där jag fått så många nya insikter och inspiration. Jag känner mig mycket lugnare, gladare och mer kreativ. Det har givit mig en djupare kontakt med mig själv och öppnat ögonen för en helt ny värld inom spiritualitet som är så intressant och spännande. Jag har saktat in och stannar mycket mer upp och verkligen tar in/ser det som är runt om mig. Känner både förundran och tacksamhet. Tack Sanna för att du på ditt fantastiska sätt har guidat mig och de andra i gruppen genom denna transformationsresa, det har varit magiskt!”

Anette

”Det har varit fantastiskt att få vara med på Metamorphosis. I omvälvande tider med jobb-byte och nära/kära som är utbrända har det varit ett vattenhål för mig att träffas. Jag har lämnat varje möte med glädje och ny energi.”

Cissi