– Är du trött på att samma mönster upprepar sig, är du redo att ta nästa steg?

 

– Behöver du stöd och klarhet under en period av stora skiften och förändringar?

 

– Känner du dig ofta dränerad på energi och har utmaningar att stå stark i din egen energi?

SANNA SESSIONS

Under några år har en stor del av min energi lagts på att skapa grunden för Bodhish, den resan har varit både kreativ, spännande och stretchande. Nu är grunden satt och jag guidas till att lägga mer fokus på enskilda sessions, transformationsarbete och events. Min stora passion är och har alltid varit att få möta andra medmänniskor från en närvarande och autentisk plats. Jag älskar att få möjlighet att hålla space för klienter och guida dem till att lära känna och få tillgång till mer av sig själv. Läs mer om mig här.

 

Ibland behöver vi en energimässig knuff för att hitta tillbaka till vår väg och vår egen inre röst. Under en session blir jag din spegel, jag kommer intuitivt guida dig framåt i de för stunden viktiga områdena av ditt liv och bjuda in dig till att se på ditt liv med nya perspektiv och mer klarhet. Vid behov och om du är redo och öppen för det kommer jag att leda dig igenom en läkningsprocess för att hjälpa dig släppa blockeringar som hindrar din väg framåt. Intentionen är att du lämnar sessionen med en fördjupad kontakt med dig själv, en återuppväckt kunskap om din egen kraft och visdom och ett klarare perspektiv på ditt liv. Intention är också att du tar med dig konkreta verktyg för ditt nästa steg i livet. Vi har alla kunskapen inom oss, ibland kan vi behöva hjälp att aktivera den.

FOR ENGLISH CLICK HERE

SESSION

En fristående session är en bra startpunkt, antingen om du inte har mött den här typen av sessions förut, eller om du behöver en energimässig knuff för att hitta tillbaka till din  väg och bryta gamla mönster. Kanske kommer din session ge dig inspirationen du behöver för att genomföra den där förändringen som du vet väntar, eller så kommer din session öppna för en helt ny resa som du inte förväntat dig. Du är varmt välkommen att boka sin stund.

 

Vad den här typen av sessions kan ge dig; Jordning, Återkoppling till dig själv, Inre balans, Ökad energi, Empowerment, Aktivieringar, Uppväkta gåvor, Större klarhet, Release/clearings, Energimässiga skiften, Inspiration, Konkreta nästa steg.

 

Tid: 60 min
Plats: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm
eller via Skype/Zoom
Språk: Swedish or English 
Pris: 1550 kr

 

För att boka en tid för session, klicka på knappen för att “boka” och köp en session. Sanna kommer kontakta dig via mail inom 24h för att boka in en tid som passar er båda. Nuvarande väntetid är c:a 2 veckor. Det är också möjligt att betala i kassan på Bodhish eller via Swish, om du vill använda dessa sätt att betala eller om du har andra frågor, hör av dig till sanna.karlsson@bodhish.com. Betalningen ska alltid vara gjord före sessionen startar.

 

 

 

BOKA DIN SESSION

TRANSFORMATIONSRESA

Om du önskar göra en djupare transformation finns möjligheten att köpa ett paket med 4 sessions. I det första mötet sätter vi tillsammans målsättningen med transformationen och du kommer få med dig uppgifter och verktyg längs vägen. Under vilken tidsperiod du önskar genomföra transformationen är valfritt och kan bollas under första mötet.

 

Vad den här typen av sessions kan ge dig; Ett liv där du är mer förankrad i dig själv och mer jordad, Förbättrad inre balans, Förbättrad förmåga att hålla mer energi, Empowerment, Aktivieringar, Uppväckta gåvor, Större klarhet och fokus, Djup release/clearings, Energimässiga skiften, Djup transformation, Inspiration, Konkreta nästa steg.

 

Tid: 4 x 75 min, med arbete under resans gång
Plats: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm
eller via Skype/Zoom
Språk: Swedish or English 
Pris: 5500 kr

 

För att boka en transdformationsresa, klicka på knappen för att “boka” och köp en “Transformational Journey”. Sanna kommer kontakta dig via mail inom 24h för att boka den första tiden så den passar er båda. Nuvarande väntetid är c:a 2 veckor. Det är också möjligt att betala i kassan på Bodhish eller via Swish, om du vill använda dessa sätt att betala eller om du har andra frågor, hör av dig till sanna.karlsson@bodhish.com. Betalningen för en session ska alltid vara gjord före den startar.

 

 

 

BOKA DIN TRANSFORMATIONSRESA