Vi lever i en tid då längtan efter inre balans bara växer och potentialen för expansion och transformation är större än nånsin. Är du redo för att ta ditt nästa steg i livet, att stå starkare i din egen kraft, lyssna mer på din egen sanning och leva det liv du verkligen vill ha?

- Är du trött på ett gammalt mönster som upprepar sig, är du redo att ta nästa steg i livet?

- Är det dags att sluta förminska dig själv och ta tillbaka din egen kraft?

- Vill du vara mer sann mot dig själv - leva mer i linje med din egen sanning?

- Längtar du efter en djupare kontakt med hela dig?

- Vill du bli bättre på att hitta balans och hantera din egen energi?

METAMORPHOSIS – en 8 veckors transformationsresa

Följ med på Metamorphosis, en 8 veckors transformationsresa med Sanna. Transformation betyder inte att du ska bli någon annan, tvärtom är resans intention att du ska få tillgång till mer av dig, bli mer sann mot dig själv och älska dig själv mer. Resan stödjer dig att skapa en djupare relation och starkare tillit till dig själv. Oavsett vilken manifestation nästa steg innebär för dig; att jobba med det ditt hjärta längtar efter, få en tydligare riktning i livet, att må bättre och få mer balans i vardagen, att bilda familj, att skapa en egen verksamhet eller få mer frihet i ditt liv, så är det relationen med dig själv som är start- och slutpunkt. När vi tror, känner och uttrycker vår sanning kan ingenting hålla oss tillbaka och vi skapar ett starkare flöde i livet. Intentionen med resan är att ta dig närmare ditt centrum och din essens, att öppna upp dig för din egen visdom och att påminna dig själv om hur du kan balansera och hantera din energi och kraft.

Vi möts i grupp på Bodhish 3h varannan vecka under 8 veckor. Vi går igenom 4 olika faser av transformationsresan och jobbar med ett element per fas. Vi jobbar även med de planetära energierna. Viktiga ledstjärnor under resan kommer vara balansen mellan vår feminina och maskulina energi, samt balansen mellan himmel och jord, balanser som Bodhish-energin hjälper oss att hålla.

 

Mellan varje mötestillfälle får du uppgifter att arbeta vidare med hemma. Inför vårt första möte får du ett introduktionsmejl med saker att reflektera över. Vi har en avslutande samling sista dagen på de 8 veckorna då cirkeln sluts.

 • 5 tillfällen à 3 timmar då vi ses i grupp för att jobba igenom 4 olika faser av transformationen
 • Guidade meditationer, aktiveringar och balanseringar
 • Mer kunskap om och starkare kontakt med elementen
 • Verktyg och kunskap för att hantera och balansera din egen energi
 • Övningar som hjälper dig öppna upp för din intuition, dina egna gåvor och din egen visdom
 • Verktyg för en djupare relation med dig själv
 • Uppgifter att jobba med mellan våra gruppsessions
 • Vara del i en grupp av likasinnade som kan stödja varandra både under resan och efter
 • Möjlighet att ställa frågor till Sanna under resans gång

”En av de mest aktiverande och revolutionerande perioderna jag varit med om hittills, jag rekommenderar varmt detta,
så mycket kärlek.”

Filippa

RESAN GER DIG

Ju mer aktiv du själv är, desto mer kommer du få ut av resan. Alla deltagare kommer befinna sig på olika platser, vissa har påbörjat sin transformation medan andra kliver in i en ny cykel. Metamorphosis är för dig som är redo och öppen att ta nästa steg. Du är beredd att skapa utrymme för din personliga utveckling. Du känner av energier och har påbörjat/kommit en bit på resan att lära känna dig själv. Du är öppen för att ta emot inspiration och aktivering, men är också medveten om att det bara är du som kan läka dig själv. Metamorphosis är inte för dig som ännu inte är redo att avsätta tid och närvaro för de inbokade samlingarna eller de uppgifter som delas ut mellan samlingarna.

 

Du kommer ha möjlighet att ställa de frågor till Sanna som dyker upp längs resan, men också få möjlighet att känna stödet från en grupp av likasinnade. Om du har funderingar eller frågor om upplägg eller innehåll så tveka inte att dela dom till sanna.karlsson@bodhish.com. För testimonials från de som varit med på Metamorphosis se här.

 

 • Du kommer öppnas upp för

  • en fördjupad kontakt med dig själv
  • ökad tillit till dig och andra
  • en återuppväckt kunskap om din egen kraft och visdom
  • ett klarare perspektiv på ditt liv och din riktning.
  • mer balans och harmoni i vardagen
  • ökad livsenergi
  • närmare relation till elementen & moder jord
  • växande självkärlek
  • tillgång till mer av dig själv
  • konkreta verktyg för ditt nästa steg i livet

”När du skapade Metamorphosis kände jag direkt att det var mitt nästa steg. Jag känner att fler steg har tagits än jag ens vetat. Jag var redo för ett nytt kapitel, nya ”nycklar” behövdes. Med det har du och Metamorphosis verkligen hjälpt mig. Blockeringar, filter har släppt, jag känner ännu mer sanning, jag känner mer av mig och är inte lika rädd för det. Hela gruppens energier har hjälpt oss alla att ta nya steg, så otroligt fint och starkt att få dela det, att du gör det möjligt Sanna.”

Anna

``Jag har lärt mig att äga mig själv, äga min kropp, mina val och mina alldeles egna känslor. Jag känner för första gången i livet en respekt mot mig själv, en respekt som väger tyngre än alla yttre faktorer som andra människors åsikter, val och känslor eller omständigheter överhuvudtaget. Jag känner att jag tar ansvar för mig själv och mina känslor på ett annat sätt än innan och låter andra människor göra detsamma och förstår att andra människors val och känslor inte är mitt ansvar längre.``

Stina

”Metamorphosis har varit en andlig upptäcktsfärd där jag fått så många nya insikter och inspiration. Jag känner mig mycket lugnare, gladare och mer kreativ. Det har givit mig en djupare kontakt med mig själv och öppnat ögonen för en helt ny värld inom spiritualitet som är så intressant och spännande. Jag har saktat in och stannar mycket mer upp och verkligen tar in/ser det som är runt om mig. Känner både förundran och tacksamhet. Tack Sanna för att du på ditt fantastiska sätt har guidat mig och de andra i gruppen genom denna transformationsresa, det har varit magiskt!”

Anette

10 aug, 18-21

24 aug, 18-21

7 sep, 18-21

21 sep, 18-21

5 okt, 18-20 via Zoom