METAMORPHOSIS GATHERINGS
Alignment ~ Activation ~ Clearing

Tid: 8 veckor med start 27 aug, kl 18.30-21.00
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm online via Zoom, utomhus
Platser: 8
Förkunskaper: Samlingen är till för de som genomgått Metamorphosis

 

Intentionen med Metamophosis Gathering är att underhålla det energiarbete som påbörjades i och med transformationsresan Metamorphosis, och även att möjliggöra en fortsättning på gemenskapen med lika-besjälade medresenärer. Vi möts en kväll varannan vecka. Under kvällarna öppnar vi upp för aktiveringar, balanseringar, meditationer, samtal och lekfulla övningar. Den energi som vill komma igenom för kvällen får utrymme, och jag svara på de frågor som dyker upp.

 

För att delta under Metamorphosis Gathering ska du ha genomgått Metamorphosis transformationsresa. Vi serverar te/dryck med tilltugg under kvällen. Vid frågor hör av dig till mig på info@bodhish.com. Datum: 27 aug, 10 sep, 24 sep, 8 okt, 22 okt kl 18.30 – 21.00.

BOOKINGS

NEW EARTH WISDOM
Meditation ~ Activation ~ Attunement

Tid: 30 sep, kl 18.30-20.00
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4
Platser: 8
 
 

Moder jord är ett eget medvetande och vi är ett av hennes uttryck. Vår kropp är en del av henne, precis som djuren, träden, svamparna och växterna. Tillsammans är vi i en process av transformation. Vi balanseras och hon balanseras, Hon växer och vi växer, Vi ökar i vibration och hon ökar i vibration, Hon aktiveras och vi aktiveras. Ju djupare kontakt vi kan ha med varandra, desto lättare blir vår resa. Kontakten med rötterna och jorden är också en förutsättning för att vi ska kunna öppna upp en djupare kontakt med oss själva, vår själ och vår ande.

 

Via vägledd gruppmeditation bjuds du in till att jorda och fylla dig själv med ny energi, ta hjälp av elementen för att återfinna din balans och ta emot budskap om vad du behöver just nu. Energin som vi jobbar med har en balanserande, centrerande och aktiverande effekt.

 

Jag Sanna (läs mer om mig här) kommer att öppna samlingen genom att dela mitt perspektiv på energin och vibrationen som är vägledande för kvällen, därefter guidas ni in för att ta emot den. Efteråt finns utrymme för att dela sin upplevelse, samt diskutera och ställa frågor. Inga förkunskaper krävs för att delta, den vägledda meditationen sker på svenska med musik i bakgrunden. Meditationen kan ske på stolar och vid vissa tillfällen liggandes på golvet på mjuka yogamattor. Vid frågor hör av er till info@bodhish.com.

BOOKINGS

METAMORPHOSIS med Sanna
– 8 veckors transformationsresa

Tid: 8 veckor med start 26 okt, kl 18.00-21.00
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm online via Zoom, utomhus
Platser: 8
 

Följ med på Metamorphosis, en 8 veckors transformationsresa med Sanna. Transformation betyder inte att du ska bli någon annan, tvärtom är resans intention att du ska få tillgång till mer av dig, bli mer sann mot dig själv och älska dig själv mer. Resan stödjer dig i att skapa en djupare relation och starkare tillit till dig själv.

 

Oavsett vilken manifestation nästa steg innebär för dig; att jobba med det ditt hjärta längtar efter, få en tydligare riktning i livet, att må bättre och få mer balans i vardagen, att bilda familj, att skapa en egen verksamhet eller få mer frihet i ditt liv, så är det relationen med dig själv som är start- och slutpunkt. Intentionen med resan är också att öppna upp dig för din egen visdom och kraft. När vi står mer stabilt i vår egen energi och tillåter vår själ att expandera och leda vägen, skapar vi ett starkare flöde i livet.

 

Vi möts i grupp på Bodhish 3h varannan tisdagsskväll under 8 veckor. Det är också möjligt att delta online från sitt hem via Zoom. Vi går igenom 4 olika faser under transformationsresan. Mellan varje mötestillfälle får du uppgifter att arbeta vidare med hemma.

 

Vi jobbar med solen, elementen och månen. Vi tar in ett element per fas och jobbar med de planetära energierna. Viktiga ledstjärnor under resan kommer vara balansen mellan vår feminina och maskulina energi, samt balansen mellan himmel och jord, balanser som Bodhish-energin hjälper oss att hålla. Läs mer om Metamorphosis här . Uppdelning av betalningen är möjlig. Om du har funderingar eller frågor om upplägg eller innehåll så tveka inte att dela dom till sanna.karlsson@bodhish.com.

BOOKINGS

ACTIVATE YOUR SACRED GIFTS
Connect with your cosmic lineage

Tid: 3-4 okt, kl 10.00-16.00 båda dagarna
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm
Platser: 8
  
Sirians ~ Arcturians ~ Pleaidians ~ Andromedans ~ Cassiopeians ~ Är du redo för att öppna upp för ditt kosmiska arv?
Ju mer moder jord öppnas upp och ökar sin vibration, desto lättare blir det att få kontakt med våra inre gåvor och vårt kosmiska arv. Själv har jag länge haft kontakt med olika former av guider och delar av mitt högre/större jag. Under resan med Metamorphosis har jag sett hur energin vi jobbar med är gynnsam för att både aktivera och inspirera till vidareutveckling av den här typen av kontakt. Min erfarenhet visar att det är av stor betydelse att jobba i en energi som är balanserad mellan himmel och jord när vi öppnar upp för den här delen av oss själva.

 

Under helgen kommer vi bjuda in till kontakt och kommunikation med dina hjälpare, om de så finns i ledet av dina förfäder, ditt högre jag, bland olika kosmiska stjärnfamiljer/konstellationer eller i en annan form. Du kommer få känna på deras energi och bekanta dig med ert sätt att kommunicera just nu. Du kommer att få ta ner din egen aktiveringssymbol, visualisera den och skapa förståelse för vad den betyder, vad som vill aktiveras inom dig och hur du bäst ger utrymme för denna aktivering. Du kommer få praktisera dina gåvor på andra och även få ta emot andras gåvor. Intentionen med samlingen är att öppna upp för dina gåvor som nu är redo att aktiveras, att uppleva dom och skapa ett sätt att fortsätta jobba med dom även efter vår samling. Fika och lunch ingår båda dagar, informera om eventuella allergier vid anmälan. Möjlighet att dela upp betalningen i två delar finns, hör även då av dig till info@bodhish.

BOOKINGS

CREATE A LIFE IN BALANCE
– Give yourself an abundant 2021

Tid: 6 veckor med start 1 dec, kl 18.00-21.00
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm online via Zoom
Platser: 8
 
 

Att skapa balans i livet kan tyckas vara en konstant utmaning. I olika faser av livet ser balansen olika ut, och vi behöver därmed också olika verktyg som hjälp för att nå den. Behöver du vara mer i känslan eller förnuftet? Hur balanserar du kropp, själ och ande? Hur ser balansen ut mellan att vara och att göra, mellan familj, kärlek och vänner och fokus på arbete? Behöver du vara mer i din kropp eller skapa visioner och utveckla din intuition? Behöver du förstärka din feminina eller maskulina energi? Vart finns nyckeln till balans för dig mellan energikroppen, den fysiska kroppen, känslokroppen och den mentala kroppen?

 

På min egen resa har jag provat olika hjälpmedel för att skapa balans vid olika perioder, dagliga rutiner (som i ärlighetens namn inte alltid uppfylldes), ceremonier vid säsongskiften och de två senaste åren har jag använt mig av ett medicinhjul för att överblicka min balans, och det har hjälpt mig att snabbt kunna känna och se vad jag behöver mer eller mindre av. Verktyget behöver inte vara ett hjul, kanske är ditt verktyg en triangel, ett träd eller ditt inre hus?  Det väsentliga är att det känns naturligt för dig och lustfyllt att använda, och att du på ett lätt sätt kan navigera de prioriterade områdena i ditt liv med hjälp av just ditt eget verktyg.

 

Under de 6 veckorna kommer du få identifiera de viktigaste områdena i ditt liv och dyka djupare ner i varje område för att se vilka utmaningar och möjligheter du hittar. Du kommer få sätta dina intentioner för det kommande året och inom respektive område. Med stöd av mig kommer du sedan få utveckla ditt eget unika verktyg för balans och hitta ditt eget sätt att jobba med det. För att använda oss fullt ut av de kollektiva energierna och årsskiftet, så kommer vi påbörja samlingarna i början av december och ses den sista gången i mitten av januari. Vi sammanfattar och tackar för det som varit och skapar nya intentioner och perspektiv för en ännu bättre balans under det kommande året. De 6 veckorna ger dig möjligheten att skapa de bästa förutsättningarna för det år som kommer. Du kommer ha möjlighet att stämma av dina prioriterade områden, utmaningar, möjligheter och intentioner och även andra frågor med Sanna under resans gång. Datum: 1 dec, 15 dec, 29 dec, 12 jan kl 18-21

BOOKINGS