2020 är året för klarhet, året då sanningen lyser starkt och potentialen för expansion och förändring är större än nånsin.
Är du redo för att ta ditt nästa steg i livet, att stå i din egen kraft, lyssna mer på ditt hjärta och skapa det liv du verkligen vill ha?

- Är det dags att sluta förminska dig själv och ta tillbaka din egen kraft?

- Vill du vara mer sann mot dig själv - leva mer i linje med din egen sanning?

- Är du trött på ett gammalt mönster som upprepar sig, är du redo att ta nästa steg i livet?

- Längtar du efter en djupare kontakt med hela dig?

- Vill du bli bättre på att hitta balans och hantera din egen energi?

METAMORPHOSIS – en 8 veckors transformationsresa

Följ med på  Metamorphosis, en 8 veckors transformationsresa med Sanna. Transformation betyder inte att du ska bli någon annan, tvärtom är resans intention att du ska få tillgång till mer av dig, bli mer sann mot dig själv och älska dig själv mer. Resan stödjer dig att skapa en djupare relation och starkare tillit till dig själv. Oavsett vilken manifestation nästa steg innebär för dig; att jobba med det ditt hjärta längtar efter, få en tydligare riktning i livet, att må bättre och få mer balans i vardagen, att bilda familj, att skapa en egen verksamhet eller få mer frihet i ditt liv, så är det relationen med dig själv som är start- och slutpunkt. Intentionen med resan är också att öppna upp dig för din egen visdom och kraft. När vi står mer stabilt i vår egen energi och tillåter vår själ att expandera och leda vägen, skapar vi ett starkare flöde i livet.

Vi möts i grupp på Bodhish 3h varannan vecka under 8 veckor, det finns också möjlighet att delta online från sitt hem via Zoom. Vi går igenom 4 olika faser under transformationsresan. Mellan varje mötestillfälle får du uppgifter att arbeta vidare med hemma. Inför vårt första möte får du ett introduktionsmejl med saker att känna igenom och reflektera över. Vi har en avslutande samling sista dagen på de 8 veckorna då cirkeln sluts.

 

Vi jobbar med solen, elementen och månen. Vi tar in ett element per fas och jobbar med den planetära energin. Viktiga ledstjärnor under resan kommer vara balansen mellan vår feminina och maskulina energi, samt balansen mellan himmel och jord, balanser som Bodhish-energin hjälper oss att hålla. Om moder jord och vädergudarna tillåter så har vi ett av mötestillfällena i naturen.

 • 5 tillfällen à 3 timmar då vi ses i grupp för att jobba igenom 4 olika faser av transformationen
 • Guidade meditationer, aktiveringar och balanseringar
 • Mer kunskap om och starkare kontakt med elementen
 • Övningar som hjälper dig öppna upp för din intuition, dina egna gåvor och din egen visdom
 • Verktyg för en djupare relation med dig själv
 • Uppgifter att jobba med mellan våra gruppsessions
 • Vara del i en grupp av likasinnade som kan stödja varandra både under resan och efter
 • Möjlighet att ställa frågor till Sanna under resans gång

”En av de mest aktiverande och revolutionerande perioderna jag varit med om hittills, jag rekommenderar varmt detta,
så mycket kärlek.”

Filippa

RESAN GER DIG

Ju mer aktiv du själv är, desto mer kommer du få ut av resan. Alla deltagare kommer befinna sig på olika platser, vissa har påbörjat sin transformation medan andra kliver in i en ny cykel. Metamorphosis är för dig som är redo och öppen att ta nästa steg. Du är beredd att skapa utrymme för din personliga utveckling. Du känner av energier och har påbörjat/kommit en bit på resan att lära känna dig själv. Du är öppen för att ta emot inspiration och aktivering, men är också medveten om att det bara är du som kan läka dig själv. Metamorphosis är inte för dig som ännu inte är redo att avsätta tid och närvaro för de inbokade samlingarna eller de uppgifter som delas ut mellan samlingarna.

 

Du kommer ha möjlighet att ställa de frågor till Sanna som dyker upp längs resan, men också få möjlighet att känna stödet från en grupp av likasinnade. Om du har funderingar eller frågor om upplägg eller innehåll så tveka inte att dela dom till sanna.karlsson@bodhish.com. Uppdelning av betalning i 2 delar är möjlig, 50% betalas in före resans start, 50% betalas in före 23/11. Om det är aktuellt för dig, skicka ett mejl till info@bodhish.com. För testimonials från de som varit med på Metamorphosis se här.

 

 

 • Du kommer öppnas upp för

  • en fördjupad kontakt med dig själv
  • ökad tillit till dig och andra
  • en återuppväckt kunskap om din egen kraft och visdom
  • ett klarare perspektiv på ditt liv och din riktning.
  • mer balans och harmoni i vardagen
  • ökad livsenergi
  • närmare relation till elementen & moder jord
  • växande självkärlek
  • tillgång till mer av dig själv
  • konkreta verktyg för ditt nästa steg i livet

”När du skapade Metamorphosis kände jag direkt att det var mitt nästa steg. Jag känner att fler steg har tagits än jag ens vetat. Jag var redo för ett nytt kapitel, nya ”nycklar” behövdes. Med det har du och Metamorphosis verkligen hjälpt mig. Blockeringar, filter har släppt, jag känner ännu mer sanning, jag känner mer av mig och är inte lika rädd för det. Hela gruppens energier har hjälpt oss alla att ta nya steg, så otroligt fint och starkt att få dela det, att du gör det möjligt Sanna.”

Anna

``Jag har lärt mig att äga mig själv, äga min kropp, mina val och mina alldeles egna känslor. Jag känner för första gången i livet en respekt mot mig själv, en respekt som väger tyngre än alla yttre faktorer som andra människors åsikter, val och känslor eller omständigheter överhuvudtaget. Jag känner att jag tar ansvar för mig själv och mina känslor på ett annat sätt än innan och låter andra människor göra detsamma och förstår att andra människors val och känslor inte är mitt ansvar längre.``

Stina

”Metamorphosis har varit en andlig upptäcktsfärd där jag fått så många nya insikter och inspiration. Jag känner mig mycket lugnare, gladare och mer kreativ. Det har givit mig en djupare kontakt med mig själv och öppnat ögonen för en helt ny värld inom spiritualitet som är så intressant och spännande. Jag har saktat in och stannar mycket mer upp och verkligen tar in/ser det som är runt om mig. Känner både förundran och tacksamhet. Tack Sanna för att du på ditt fantastiska sätt har guidat mig och de andra i gruppen genom denna transformationsresa, det har varit magiskt!”

Anette

26 okt, 18-21

9 nov, 18-21

23 nov, 18-21

7 dec, 18-21

21 dec, 18-21