DISCOVER BODHISH  – DISCOVER  YOURSELF

Bodhish är mer än en fysisk mötesplats, det är en energi och en atmosfär. Bodhish erbjuder en sinnlig plats för avkoppling där du kan finna balans och fylla på energi för både kropp, sinne, själ och hjärta. Här finns rum för lugn och reflektion, för insikt och nya möten. Vår intention är att fungera som en inspiratör på din resa mot självkännedom, bistå med energi och verktyg för att du ska lära känna dig själv, på djupet. Här möter du inte bara dig själv utan kan skapa ett helt nätverk av människor som är med dig på vägen. Lär känna dig själv och andra – och kanske dig själv genom andra.

 

Vi på Bodhish vill vara behjälpliga vare sig du söker en bok som kan vidga dina sinnen, eller hitta rätt näring för din kropp. Här finner du örter och aromatiska oljor som kan hjälpa till att öppna dina sinnen, stenar & kristaller som kan hjälpa dig att rena och balansera din energi – och meditationer och energiarbete för att kunna höra och följa din inre röst ännu tydligare. Välkommen att plocka russinen ur kakan – vilka och hur många känner du själv. Bodhish skapas steg för steg med din och många andras hjälp – följ med oss och var med att skapa resan!

SELF DISCOVERY

 

Energi finns i oss alla och överallt omkring oss. Vissa av oss är mer känsliga och mottagliga för olika former av energi. En del av att lära känna sig själv är att lära sig hantera sin egen energi.

Läs mer
EVENT

 

Upptäck och väck nya delar av dig själv genom att vara med på event inom mat & näring, energiarbete, meditation, yoga, skapande, musik/vibrationer och dofter. Intentionen är alltid att inspirera.

Läs mer
MAT & DRYCK

 

Vi serverar en liten och växt- och säsongsbaserad meny, japanskt te, kallpressad juice och andra goodies. Bodhish växtbaserade café öppnar igen den 16e augusti.

Läs mer
 BUTIK & RUM

 

I butiken på Borgmästargatan 4 erbjuder vi finheter som vi valt ut med intentionen att inspirera till att öppna upp sina sinnen och upptäcka nya sidor hos sig själv.

Läs mer
MAT & DRYCK

 

Vi serverar en liten och växt- och säsongsbaserad meny, japanskt te, kallpressad juice och andra goodies. Bodhish växtbaserade café öppnar igen den 8e augusti.

Läs mer
BUTIK & RUM

 

I butiken på Borgmästargatan 4 erbjuder vi finheter som vi valt ut med intentionen att inspirera till att öppna upp sina sinnen och upptäcka nya sidor hos sig själv.

Läs mer

LATEST BLOG POSTS

  • Du är nyckeln

    I varje sekund har vi möjligheten att välja vårt liv. När man läser den meningen kan det kännas lite överväldigande och vi upplever inte alltid att vi har ett val, men på någon nivå har vi alltid ett val att påverka vårt liv och i......

  • Om meditation

    Fördelar med meditation. Meditation är ett sätt att stärka kontakten med dig själv. Meditation är ett sätt att landa och återkoppla till både jorden och ditt högre jag. Meditation är ett sätt att acceptera och släppa tankar, känslor och energier som du inte längre behöver,......