EARTH EASTER WISDOM

Tid:  19 april, kl 17.00-18.30
Plats:Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm

 

 

Påsken är en tid som bär en mängd olika kollektiva energier, när något är aktiverat i det kollektiva kan vi ta hjälp av det och använda det till ”vår fördel” i våra egna processer. Långfredagen är en utmärkt dag att släppa gamla program och mönster som vi inte längre behöver, och istället fylla utrymmet med oss själva, vårt eget ljus och våra egna frön för framtiden.

 

Under den här kvällen bjuds du in till vägledd gruppmeditation och samtal för att:

  • Jorda och fylla dig själv med ny energi
  • Släppa det du inte längre behöver
  • Låta nya frön blomma och fylla på med nytt ljus
  • Lyssna in vilka budskap den här tiden har till dig
BOOKINGS

SCENT OF YOUR SOUL

Tid:  5 maj, kl 13.00-17.00
Plats:Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm

 

 

Skapa din egen själsdoft.
Dagen inleds med en enklare meditation för att komma närmare oss själva och vår själ. Därefter dyker vi in i den sinnliga världen av eteriska oljor guidade av Anna Irestig från Primulina. Anna kommer berätta för oss om grunderna i aromaterapi och hur eteriska oljor är uppbyggda samt hur man bygger upp en parfym. Därefter får du dofta dig igenom en bredd av eteriska oljor och sedan börjar skapa den kombination av eteriska oljor som speglar dig och din själ just nu.

Vår intention är att du lämnar workshopen med ett öppet sinne, en djupare kontakt med dig själv och med en doftblandning som kan påminna dig om din egen essens.

BOOKINGS

SPRINGTIME WEEDS & WILD GREENS

Tid:  12 maj, kl 13.00-15.30
Plats:Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm

 

 

Vårens vilda växter.
Söndagen den 12 maj kommer Anna Synnestvedt (Betula Vita) och tar med sig våren in till Bodhish. Våren i de skandinaviska länderna är något alldeles speciellt, den växtkraft och potens som finns i allt växande under den här tiden är enorm. Vi träffas denna söndag för att bekanta oss och inspireras av att använda naturens skafferi. Anna har med sig några vanligt förekommande vilda blad/”ogräs” och blommor som vi tittar, luktar, smakar närmre på i sin naturligt råa form. Vi går även igenom Klorofyllets magiska kraft som finns extra starkt i våra vilda blad. Du får inspiration till dig och ditt vilda gröna vårkök genom några smakprover på mat och dryck. Varmt välkomna till en söndag tillsammans med Anna och vårens magi. Pris inklusive vårig dryck & tilltugg 450 kr. Boka din plats via betulavita@gmail.com.

BOOKINGS VIA BETULAVITA