MOTHERHOOD CIRCLE med Caroline Oskarsson

Tid: 5 tillfällen start 12 februari, kl 10.30-12.30
Plats: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm
Pris: 295 kr/tillfälle, eller 1250 kr för alla 5 tillfällen, betalning sker via faktura innan start
Platser: 8
 

Har du också önskat att det fanns en mammagrupp bortom den traditionella? I Motherhood Circle får du som nybliven mamma möjlighet att möta andra och utvecklas på ett själsligt plan i det nya kapitel som moderskapet innebär. Här kommer du att få möjlighet att dela dina erfarenheter med andra som är på en liknande resa, utmana nedärvda mönster, öka din medvetenhet och fylla på med ny energi. 

 

Caroline Oskarsson är tvåbarnsmamma och Intuitiv Livsstilscoach under företagsnamnet Wholistically. Under fem träffar kommer hon att guida och hålla space genom teman där vi kommer prata om den nya rollen, den fjärde trimestern, att fylla sin egen kopp, relationer, att sätta gränser samt verktyg för hur man på ett medvetet sätt kan guida sitt barn genom livet. Förhoppningen är att du ska få med dig verktyg för återhämtning och reflektion, nya vänner och en känsla av att vara stärkt och och hållen. 

 

Vi bjuder på varm dryck och tilltugg från det växtbaserade cafét.
Bebisar är välkomna!
Anmälan sker till hello@wholistically.se (Skriv Motherhood Circle i ämnesraden)

 

Tillfälle 1
Onsdag 12/2 
10.30-12.30 
Tema: Mammaroll

 

Tillfälle 2 
Onsdag 26/2
10.30-12.30
Tema: Den fjärde trimestern

 

Tillfälle 3
Onsdag 11/3
10.30-12.30
Tema: Att fylla sin egen kopp

 

Tillfälle 4 
Onsdag 25/3
Tema: Relationer

 

Tillfälle 5
Onsdag 8/4
Tema: Medvetet föräldraskap

ANMÄLAN TILL hello@wholistically.se

NEW EARTH WISDOM with Sanna
Meditation – Attunement – Activation

Tid: 24 feb, kl 19.00-20.30
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm
Pris: 255 kr
 

Moder jord är i en process av förändring, precis som vi människor är och allt levande på vår planet. Vi väcker dagligen nya koder inom oss själva och får allt starkare kontakt med vår egen inre visdom.

 

Via vägledd gruppmeditation bjuds du in till att jorda och fylla dig själv med ny energi, ta hjälp av elementen för att återfinna din balans och ta emot budskap om vad du behöver just nu. Energin som vi jobbar med har en balanserande, centrerande och aktiverande effekt. Vi kommer också ta hjälp av nymånens kraft.

 

Vi inleder kvällen med att förankra oss i oss själva, som grupp och på platsen Bodhish. Jag Sanna Karlsson (läs mer om mig här) kommer att öppna kvällen genom att dela mitt perspektiv på temat och energin för kvällen och berätta hur meditationen fungerar. Efteråt finns utrymme för att dela sin upplevelse, samt diskutera och ställa frågor. Inga förkunskaper krävs för att delta, vi sitter på stolar under den vägledda meditationen som sker på svenska med musik i bakgrunden. Te/kall dryck och tilltugg serveras efteråt.

BOOKINGS

METAMORPHOSIS med Sanna
– 8 veckors transformationsresa

Tid: 8 veckor med start 9 mars, kl 17.00-21.00, 23 mars kl 17-21, 6 april kl 17-21, 20 april kl 17-21
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm
Pris: 1850 kr

 

Följ med på Metamorphosis, en 8 veckors transformationsresa med Sanna. Transformation betyder inte att du ska bli någon annan, tvärtom är resans intention att du ska få tillgång till mer av dig, bli mer sann mot dig själv och älska dig själv mer. Resan stödjer dig i att skapa en djupare relation och starkare tillit till dig själv.

 

Oavsett vilken manifestation nästa steg innebär för dig; att jobba med det ditt hjärta längtar efter, få en tydligare riktning i livet, att må bättre och få mer balans i vardagen, att bilda familj, att skapa en egen verksamhet eller få mer frihet i ditt liv, så är det relation med dig själv som är start- och slutpunkt. Intentionen med resan är också att öppna upp dig för din egen visdom och kraft. När vi står mer stabilt i vår egen energi och tillåter vår själ att expandera och leda vägen skapar vi ett starkare flöde i livet.

 

Vi möts i grupp på Bodhish 4h varannan måndagskväll under 8 veckor med start den 9 mars. Vi går igenom 4 olika faser under transformationsresan. Mellan varje mötestillfälle får du uppgifter att arbeta vidare med hemma.

 

Vi jobbar med solen, elementen och månen. Vi tar in ett element per fas och våra möten infaller på/nära full och nymåne. Viktiga ledstjärnor under resan kommer vara balansen mellan vår feminina och maskulina energi, samt balansen mellan himmel och jord, balanser som Bodhish-energin hjälper oss att hålla. Om moder jord och vädergudarna tillåter så har vi ett av mötestillfällena i naturen. Läs mer om Metamorphosis här . Om du har funderingar eller frågor om upplägg eller innehåll så tveka inte att dela dom till sanna.karlsson@bodhish.com.

BOOKINGS