METAMORPHOSIS med Sanna
– 8 veckors transformationsresa

Tid: 8 veckor med start 17 aug, kl 17.00-21.00
Space: Bodhish, Borgmästargatan 4, Stockholm online via Zoom, utomhus
Pris: 3950 kr
Platser: 8
 

Följ med på Metamorphosis, en 8 veckors transformationsresa med Sanna. Transformation betyder inte att du ska bli någon annan, tvärtom är resans intention att du ska få tillgång till mer av dig, bli mer sann mot dig själv och älska dig själv mer. Resan stödjer dig i att skapa en djupare relation och starkare tillit till dig själv.

 

Oavsett vilken manifestation nästa steg innebär för dig; att jobba med det ditt hjärta längtar efter, få en tydligare riktning i livet, att må bättre och få mer balans i vardagen, att bilda familj, att skapa en egen verksamhet eller få mer frihet i ditt liv, så är det relationen med dig själv som är start- och slutpunkt. Intentionen med resan är också att öppna upp dig för din egen visdom och kraft. När vi står mer stabilt i vår egen energi och tillåter vår själ att expandera och leda vägen, skapar vi ett starkare flöde i livet.

 

Vi möts i grupp på Bodhish 4h varannan tisdagsskväll under 8 veckor med start den 17 augusti. Det är också möjligt att delta online från sitt hem via Zoom. Vi går igenom 4 olika faser under transformationsresan. Mellan varje mötestillfälle får du uppgifter att arbeta vidare med hemma.

 

Vi jobbar med solen, elementen och månen. Vi tar in ett element per fas och våra möten infaller på/nära full och nymåne. Viktiga ledstjärnor under resan kommer vara balansen mellan vår feminina och maskulina energi, samt balansen mellan himmel och jord, balanser som Bodhish-energin hjälper oss att hålla. Beroende på situationen, om moder jord och vädergudarna tillåter så har vi ett eller fler av mötestillfällena i naturen. Läs mer om Metamorphosis här . Uppdelning av betalningen är möjlig. Om du har funderingar eller frågor om upplägg eller innehåll så tveka inte att dela dom till sanna.karlsson@bodhish.com.

BOOKINGS